Wandafwerking

De afwerking van wanden en plafonds gaat vaak vooraf aan het schilderwerk. Kiest u voor stuc, spachtelputz of behang? In alle gevallen kan R.Nijhuisschilderwerken u daarbij deskundig van dienst zijn.

 

Er zijn diverse mogelijkheden om wanden af te werken. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor behang, maar ook voor glasweefsel, kwartsstructuur of een meerkleurenverf.

 

Behangen

Vroeger werden alle muren met behang bekleed. Maar ook nu nog kiezen veel mensen voor behang als wandafwerking. Wij laten u graag de duizendenéén mogelijkheden zien, zoals scanbehang of glasweefselbehang. R.Nijhuisschilderwerken adviseert u bij de juiste keuze en zorgt daarna voor een vlekkeloze uitvoering.

 

Behang zorgt voor sfeer in uw huis. Behang is een prima middel om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst. Trendy, sfeervol, klassiek, kleurrijk, sober, ingetogen of juist heel uitbundig. Nog nooit was behang zo mooi. Uitgesproken kleuren, dessins en structuren zorgen voor prachtige effecten op uw wand.

 

Tegenwoordig wordt er ook veel gewerkt met glasweefsel, dit is te leveren in allerlei strukturen en wordt afgewerkt met latex of een meerkleurenverf in de kleur die u maar wilt. Wilt u voor uw wanden een andere frisse kleur, dan is dit op een snelle manier op te lossen door de wanden opnieuw te sauzen.

 

Sierlijsten

Onze schilders zijn één voor één gespecialiseerd in hun vak. Ook voor sierlijsten en ornamenten draaien zij hun hand niet om.

 

Hieronder projecten waar we trots op zijn:

20150105_131311 20150105_131430  binnenwerk 025 werk Fox 041 werk Fox 030 werk Fox 003 Glasvlies en sauzen

hoogwerker 057 binnenwerk binnenwerk 038 werk Fox 029

 Raymond  werk 052 binnenwerk 003 - Foto 2 van 8 -   - Foto 4 van 8 -        Wand en plafond grensland hoogwerker 003